Burger journalistiek

Burger journalistiek

Ons doel van wake up nieuws  is om burger journalistiek te promoten en om burgers aan te moedigen  stukken te schrijven die feitelijk onderbouwd zijn. Journalisten hebben het vertrouwen van de burgers verloren door hun eigen leugenachtige berichtgeving, dan wel het verdraaien van de feiten of door relevant nieuws bewust niet te vermelden.

Onze voorkeur gaat uit naar het publiceren van berichten, korte, goed geschreven content en het liefst met onderbouwde en verifieerbare  links.  De kracht van de burger pen is sterker dan dan die van de gekochte journalisten.

Wake up nieuws heeft zich ten doel gesteld alternatieve burger journalistiek te promoten middels een 3 tal websites welke allen ten doel hebben de andere kant van het ware verhaal bloot te gaan legen. Op de website pin wake up nieuws kunnen we artikelen plaatsen in vastgestelde categorieën zodat in één oogopslag alle artikelen boven komen waar de interesse naar uit gaat. Op de website wake up nieuws laten we alternatief nieuws binnen stromen deze website is vergelijkbaar met NU.nl maar dan voor alternatieve nieuwsbronnen. Op wake up video zullen we documentaires en video’s plaatsen die enigszins relevant zijn voor de wakkere of ontwakende mensen.

We moeten samen om de reguliere media heen gaan werken en dat kunnen we niet alleen, daar zijn we hulp bij nodig. Elk artikel die u van onze site deelt wordt ons adres mee gezonden en zo bereiken we mensen die we anders niet kunnen bereiken. Schrijven delen en content verzamelen die andere wakker schudden dat is ons doel, want laten we eerlijk zijn we zijn al lang genoeg voorgelogen door de corrupte media en de politiek.