Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen
Norbert Pols

Ik weet niet of je er lucht van hebt gekregen maar, die Pechtold heeft zich behoorlijk in de nesten gewerkt. Waar hebben we het over? Anne Lok natuurlijk!!
De twee vallen op een partij congres als een blok voor mekaar in 2014 en het verhaal is nu dat hun ‘relatie’ bijna 4 jaar heeft geduurd. Anne Lok was getrouwd en onze Alex was getrouwd. Lok had in 2014 één kind, nu drie.

Panorama:

“Tijdens de relatie werd Lok zwanger van een tweeling. De vrouw die toen ook nog een keer het bed gedeeld had met haar ex, vertelde dat aan Pechtold. De politiek leider wilde weten wie de vader was, maar Lok gaf daarop geen antwoord. Volgens haar dwong Pechtold haar toen tot abortus. Dat heeft ze niet gedaan. Lok weigert nog steeds een DNA-test te doen om met zekerheid te kunnen zeggen wie de vader is. Zij zegt er een passend antwoord op te hebben.”

Die tweeling is geboren en de vader is de ex van Lok of onze ‘viriele’ Alex. Mevrouw Lok houdt liever in het midden wie de vader is. Later wordt mevrouw Lok nog een keer zwanger. Alex eist een abortus. Met het oog op de geschiedenis lijkt me die positie vanuit Pechtold te verdedigen. De claim dat hij de vader van het kind is stelt weinig voor en bij twijfel ligt moeders dwars, zodat er geen onderzoek plaatsvindt om aan die twijfel een eind te maken.

Nu was Anne Lok gisteren bij Twan Huys. Zij wist daar te vertellen, “dat het niet eerlijk was tegenover de kinderen”. Nu is dat altijd een probleem in relaties met mensen die al kinderen hebben. Kinderen hechten zich aan die nieuwe partners. Zeker als die partner potentieel de vader is, dan kan de affectie van die meneer richting die kinderen verder reiken dan die van het zoveelste vriendje van ma.

Anne Lok zei dit in haar brief aan de burgermeester van Meppel: “’Er hangt mij ook boven het hoofd dat hij mij, als ik mij tegen deze publiciteit wil verweren door zijn misbruik, wangedrag en opportunisme aan te tonen, zal vervolgen voor het schenden van het briefgeheim of iets dergelijks.”
We weten niets over het wangedrag van Alex, al helemaal niet over enig misbruik en, als hij geen opportunist was geweest, dan was hij waarschijnlijk ook niet zo corrupt geweest.

Het is wel opvallend te noemen dat zij claimt dat hij haar via de media kapot wil maken en daarom deze stappen richting de media zet. Ze heeft zich met haar kinderen door een journalist op de foto laten zetten en bij Twan Huys geclaimd dat zij nog zo gezegd had dat zij de kinderen niet op de foto wilde. Als je dat echt niet wilt dan ga je ook niet voor je woning met ze op een bankje zitten terwijl er een fotograaf omheen loopt.

Het lijkt ook niet te motiveren dat Pechtold in deze de publiciteit heeft gezocht. Dit verhaal kan hem alleen maar schaden en, nu is de hele media gespitst op de relatie tussen Anne Lok en ome Alex. Deze twee delen nogal wat geheimen. Stel je maar eens voor, zij een ambitieuze D66 moeder en hij een partijleider die nog aspiraties koesterde premier te worden. Ze ontmoeten mekaar op een partijcongres in 2014. Werden zij samen wakker toen de dood van Els Borst op tv kwam? De moord op Els Borst is een hele vreemde, waarvoor een verwarde dader is gevonden. Het heeft twee dagen geduurd voordat de politie met zekerheid kon zeggen dat tante Els vermoord was. Dat is ietwat lastig te begrijpen als je ruim twee jaar later mag lezen dat de ogen van Els waren uitgestoken.

De moord op Els Borst staat sinds Alex de dag na het congres wakker werd bol van de complottheorieën omdat er helemaal niets klopt van de officiële verklaringen. Els Borst was de laatste D66-er. De lieden die daarna de partij zijn huidige vorm hebben gegeven, hebben niets meer met de droom van van Mierlo te maken.
Pechtold weet veel meer over de moord op tante Els. Pechtold weet hoe de politiek in elkaar steekt en, we hebben Pechtold sinds de moord op Els zichzelf zien overgieten met totale corruptie. Anne Lok was erbij. Anne Lok weet waarschijnlijk heel wat te vertellen en, Anne Lok dacht het roer stevig in handen te hebben met Pechtolds vergeten kinderwens.

Alexander Pechtold is in een val gestapt en realiseerde zich veel te laat waar hij zich mee ingelaten heeft. Hij heeft zich laten manipuleren door een vrouw die hem wat jaren teruggaf. Hij werd gekneveld met kinderen die misschien van hem waren. Hij zat vast, gevangen in een relatie omdat hij zijn kaarten teveel heeft laten zien.
Als je uiteindelijk zo’n relatie beëindigt, dan wil je dat het liefst zo snel mogelijk vergeten. Je gaat als Pechtold zijnde niet naar de krant. Dat deed Lok wel. Zij beschuldigt hem van manipulatie maar, zij is van meet af aan manipulatief geweest. Zij wilde hem niet vertellen of die kinderen nu wel of niet van hem waren.

Deze zaak is nog lang niet over. Mevrouw Lok is bang labiel genoemd te worden en, dat niet ten onrechte. Misschien weet men niet wat Lok wel en wat Lok niet weet. Alex lag regelmatig dronken en stoned op de bank zijn ellende te vergeten, die weet zelf niet meer wat hij wel en niet gezegd heeft. Ondertussen is onze Alex wel betrokken bij allerhande duistere zaakjes in ondermeer Oekraïne en, was het begin van hun relatie niet het jaar van MH-17? Er zijn nogal wat potentiële bedgeheimen die staatsgevaarlijk kunnen worden geacht. Zou Lok wel weten waarmee ze schermt?

Lok kunnen we in ieder geval beschuldigen van een stukje opportunisme. Ze heeft de man met wij zij al een kind had verlaten voor de grootste leegloper van de vaderlandse politiek. Zij had nog seks met de beste toen zij het ook met Alex deed en wist Alex zo in te palmen dat ze zelfs vadertje en moedertje gingen spelen na haar bevalling van misschien zijn tweeling.
Anne Lok stond als vijfde op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Meppel en kreeg één van de twee zetels. Dat gegeven zal niet echt lekker gevallen zijn binnen de Meppelse poot van D66. De toverstaf van Alex wist ook in Meppel de democratie als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. De positie van Lok binnen de partij berustte op het feit dat ze Alex aan de haak had geslagen.

Een moeder van drie heeft haar partner voor de 17 jaar oudere partijleider verlaten. Is zo’n relatie op liefde gebaseerd? Natuurlijk niet. Lok is ambitieus, heeft kinderen misbruikt als pressiemiddel om haar carrière een zetje te geven. Natuurlijk wilde zij ook in de landelijke politiek meedoen en, dat was een hoop geregel met die kleine kinderen tussen Meppel en Den Haag. Na de abortus van de volgende foetus heeft Alex er direct een punt achter gezet. Zij zegt dat hij haar hiertoe gedwongen heeft en, nadat ze aan zijn druk gevolg heeft gegeven, heeft hij haar verlaten. Waarschijnlijk wist Alex al een tijdje dat de tweeling niet van hem was. Alex heeft heel wat vriendjes bij de donorstichting die contact hebben met DNA-experts. Stiekem een testje laten doen was voor hem een koud kunstje.

Vervolgens doet ze dat wat borderliners and the like doen, ze spiegelt de hele boel en projecteert haar wereld op die van hem. Zij is kapot van de verwoeste droom, geen Den Haag voor Anne en, dat is nu allemaal zijn schuld. Dat alleen omdat hij gevlucht is voor een vrouw die met teveel middelen haar persoonlijke succes probeerde te manipuleren.
Pleit dit Alex vrij? Nee, Alex blijft een tot op het bot corrupt politiekus die de ideologie van van Mierlo compleet om zeep heeft geholpen. Gaan we nog meer van Anne Lok zien? Ik denk het wel want, die gaat haar eigen verhaal steeds meer geloven en, daar gaat Alex nog behoorlijk last van krijgen. Als Lok uiteindelijk zelfmoord pleegt, dan geloof ik daar bij voorbaat weinig van. Dit soort destructieve manipulanten gaat tot het gaatje, die geven dat niet op.

Ze heeft zich beslist niet integer getoond, of denk je dat de burgermeester van Meppel haar brief aan de media heeft gegeven? Als ze dit verhaal op deze manier doorzet dan gaat het nog interessant worden in het land. Ergens gaat er over haar heen gewalst worden. Ze had gewoon moeten begrijpen dat ze dit nooit ging winnen. Ze heeft munitie. Dat heeft ze al laten weten. Pechtolds reactie hierop richting haar had volgens haar overlevering iets met ‘briefgeheim’ te maken. Bij mij bestaat het vermoeden dat zij Pechtold en de Nederlandse staat enorm kan schaden en, dat als dreigement gebruiken lijkt mij bijzonder onverstandig.

Pechtold wilde Anne Lok waarschijnlijk zo snel mogelijk vergeten, zij wilde niet loslaten. Ze dacht hem in de tang te hebben met de oudste truc in de wereld. Haar kostje was gekocht totdat zij tot abortus overging. Dat was het vrijbriefje waarmee hij zich uit de voeten kon maken, ondanks dat hij haar om tot die abortus over te gaan van alles heeft beloofd. Zij voelt zich gemanipuleerd, bedreigd en beroofd. Hij zei: “Als je geen abortuspil neemt, dan ga ik je verlaten.” Daarna is hij alsnog vertrokken. Alex heeft gewonnen en zij geeft niet op. Dit verhaal heeft nog een enorme toekomst tenzij zij een advocaat in de arm neemt. Dit verhaal moet gesust worden, anders kunnen er serieuze klappen vallen.

Pechtold is een lul met vingers maar, laten we vooral niet voor de ‘onschuld’ van Anne Lok vallen.

Please follow and like us:

Leave a Comment