Waarom deze website

Veel mensen zijn nu wel bekend met het fenomeen Q of Q anon. Anonieme bronnen helpen zoeken naar de waarheid maar veelal speelt dit nu af in de VS, terwijl wij hier ook te maken hebben met de Deep State, Pedofilie, corruptie, mensenhandel, moord ect. Zaken die je niet zult horen van de NOS of in de reguliere media (MSM). Veel mensen zullen nog geven aan de goede doelen maar wat zijn en doen de goede doelen eigenlijk, welke mensen zijn er bij betrokken en wat gebeurd er met uw donaties?. Om op veel vragen antwoorden te krijgen zullen we moeten gaan samenwerken stippen zetten en lijnen gaan trekken, zodat we een waardig verhaal van de gebeurtenissen gaan krijgen. Iedereen heeft wel eens gehoord van corruptie zaken bij de VVD, maar veelal verdwijnen deze zaken uit onze gedachten of worden we er weer aan herinnerd als er zich een nieuw schandaal voor doet. Zaken die we plaatsen op facebook verdwijnen naarmate er meer nieuws op de tijdlijn verschijnt, uit het oog en uit ons directe geheugen. Wat veel mensen niet weten is dat veel zaken een bepaalde overlap hebben en ze een bepaald doel nastreven. Wake-up-nieuws.nl wil zaken onderzoeken verbanden leggen op basis van feiten, berichten uit de media, politiek en rechtszaken. Wake-up-nieuws.nl wil onderzoeken samen met u de burger en samen waarheden aan het licht brengen, en stukken geschiedenis herschrijven, vrij van leugens die ons jaren door de elite zijn opgedrongen. Van de reguliere media en sociale platforms als facebook hoeven we geen waarheidsvinding te verwachten we zullen het zelf moeten gaan doen. De media is volledig ingekapseld door de politiek en de AIVD, als journalisten niet aan de leiband lopen worden ze gedegradeerd, of kalt gesteld.  We zullen het dus zelf moeten gaan doen samen hand in hand de strijd aan gaan tegen corruptie en indoctrinatie en die ons al veel te lang heeft onderdrukt. Help mee waarheden boven tafel te krijgen, corruptie te onderzoeken, adopteer een pagina of onderwerp, als een patriottische journalist voor volk en vaderland.  Help mee om snippers te zoeken en om zo het complete verhaal te krijgen, opdat de waarheid nimmer verloren mag gaan. Je bent het verplicht aan je kinderen en kleinkinderen

Mee doen is makkelijk u stuurt stukken in op onze facebook pagina die u graag opgenomen ziet worden of onder aan de artikelen pagina’s of direct via ons email adres.

De grote sociaal mediasites als facebook, twitter en google zijn begonnen aan de grote schoonmaak en vele alternatieve pagina’s zijn al verbannen van hun platforms waardoor veel content voorgoed is verdwenen van het internet. Als wij straks alleen nog voorgeprogrammeerde pulp te zien gaan krijgen die goed is bevonden door hun algoritmes, kom in actie en laat het niet gebeuren.

Een snipper geeft inzage, honderden snippers geven een verhaal.